Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: سازمان تأمین اجتماعی در استفاده از سامانه های الکترونیک که تکلیف برنامه های پنجم وششم توسعه است، با استقرار برنامه نسخه الکترونیک، گامی اساسی برداشته و این کار را با موفقیت آغاز کرده است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، دکتر محمدعلی بیطرف اظهار داشت: انطباق بیشتر شیوه های درمان با پروتکل های درمانی از مهمترین نتایج استفاده از سامانه نسخه الکترونیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: کاهش زمان حضور بیمار در مراکز درمانی از دیگر نتایج اجرای سیستم نسخه الکترونیکی است و نکته مهمتر این است که میزان حضور بیماران در مراکز درمانی با استفاده از سامانه نسخه الکترونیک قابل اندازه گیری شده است و با این کار گام مهمی برای صرفه جویی در وقت مردم برداشته شده است.

مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: با اجرای برنامه حذف دفترچه در مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی بیش از ٣٦ میلیون نسخه الکترونیک تولید شده است که این نسخه ها حاوی اطلاعات ارزشمندی هستند و بهره برداری از این اطلاعات در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد.

دکتر بیطرف گفت: با سفارش حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی تحلیل و بررسی و استخراج اطلاعات از نسخه ها در موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی در حال انجام است و فرآیند تحقیقاتی پویایی آغاز شده و روند تغییرات تجویز دارو و سایر خدمات پاراکلینیک با دقت بررسی می شود.

وی افزود: اولین استفاده ای که از اطلاعات جمع آوری شده انجام می شود این است که می توانیم درباره داروهای تجویز شده اطلاعاتی را به پزشکان ارائه دهیم.

دکتر بیطرف افزود: در سازمان تأمین اجتماعی از سال جاری حرکت جدیدی برای توسعه برنامه نسخه الکترونیک به مراکز درمانی طرف قرارداد آغاز شده و مراکز درمانی طرف قرار داد در استانهای یزد، اصفهان، گیلان و مازندران به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند.

وی ادامه داد: این برنامه از سال گذشته در یزد به صورت پایلوت آغاز شده و ٣٠٩ پزشک وارد سامانه شده اند که تقریبا ٥٠ درصد پزشکان این شهر را شامل می شوند. و در ماه های اخیر ١٢٧ هزار نسخه به صورت الکترونیک تولید شده است. استانهای گیلان، مازندران و اصفهان نیز اخیرا به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند و برای توسعه این برنامه تلاش گسترده ای در سازمان تأمین اجتماعی صورت می گیرد.

مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: بزرگترین مراکز درمانی طرف قرارداد ما بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاهی هستند که هنوز برای استقرار این برنامه در مراکز درمانی دانشگاهی اقدامی صورت نگرفته و البته در این باره نیز در سطوح کارشناسی رایزنی ها آغاز شده است و باید آمادگی لازم در این حوزه فراهم شود.

دکتر بیطرف افزود: با توجه به وجود عزم و اراده در سطوح مختلف وزارت بهداشت ما آینده این برنامه را در سطح کشور بسیار درخشان می بینیم و امیدواریم این برنامه به خوبی اجرایی شود.

دکتر بیطرف فراهم شدن امکان امضای دیجیتال پزشکان را گام اساسی دیگری در اجرای برنامه نسخه الکترونیک عنوان کرد و اظهار داشت: با همکاری سازمان نظام پزشکی امکان امضای الکترونیک برای پزشکان فراهم شده و با تکمیل این فرآیند امضای دیجیتال همچون امضا بر روی کاغذ دارای اعتبار حقوقی خواهد بود.

وی برنامه نسخه الکترونیک را گامی اساسی در استقرار دولت الکترونیک در حوزه سلامت ارزیابی کرد و گفت: این پروژه بسیار بزرگی است و البته مزایای بسیار زیادی نیز دارد. فواید آن برای اصلاح نظام درمان بسیار گسترده است که با نهایی شدن مراحل تحقیقاتی نتایج بیشتری نیز آشکار می شود.

مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: امیدواریم استفاده از سامانه نسخه الکترونیکی الگویی برای سایر بیمارستانها باشد و آنها نیز در آینده به این سمت حرکت کنند.

دکتر بیطرف صدور کارت هوشمند سلامت و ذخیره سازی اطلاعات مربوط به داروهای تجویز شده در این کارتها را هدف نهایی دانست و گفت: سامانه نسخ الکترونیک اولین گام در این مسیر است که سازمان تأمین اجتماعی این گام را با موفقیت برداشته است.

وی افزود: در حال حاضر نسخه ای که توسط پزشک در سامانه نسخ الکترونیک تجویز شده است، در داروخانه پیچیده می شود و علاوه بر این پرینت نسخه نیز به منظور رعایت قانون و فراهم شدن امکان پیگیری های بعدی به بیمار تحویل می شود. البته حالت ایده آل این است که کارت هوشمند صادر شده و این اطلاعات در آن ذخیره سازی شود.

دکتر بیطرف صدور حدود ٥ درصد از نسخه های مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی به صورت کاغذی را ناشی از مراجعات اورژانسی و برخی موارد دیگر عنوان کرد و گفت: روال کار در مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی به این صورت است که پزشک در زمان تجویز دارو از طریق سامانه نسخه الکترونیک از موجودی انبار دارویی داروخانه مطلع می شود و می تواند دارویی را برای بیمار تجویز کند که در داروخانه مرکز درمانی موجود است.

وی افزود: در صورتی که بیمار به دارویی که در مرکز موجود نیست و یا آزمایش یا تصویربردای که در مرکز قابل انجام نیست؛ نیاز داشته باشد، از دفترچه کاغذی برای تجویز این داروها و یا آزمایش ها استفاده می شود و آن ٤ میلیون نسخه ای که در سیستم الکترونیک ایجاد نشده است نیز به همین موضوع ارتباط دارد.

دکتر بیطرف گفت: در سال گذشته از حدود ٤٠ میلیون نسخه ای که در مراکز ملکی تولید شده ٣٦ میلیون نسخه به صورت الکترونیک بوده است. با استفاده از اطلاعات بدست آمده از نسخه های الکترونیکی تولید شده، الگوی مصرف داروهای مختلف قابل بررسی است و از این طریق امکان کنترل و ارزیابی هزینه ها نیز فراهم می شود.

وی ادامه داد: به عنوان مثال آنتی بیوتیک ها، مسکن ها و آرامبخش ها که از داروهای پرمصرف هستند و همچنین داروهای شیمی درمانی، روماتولوژی و نورولوژی که گران قیمت ترین داروها هستند برای ما بسیار مهم است که اثربخش و به جا تجویز شوند.

 وی با تأکید بر اینکه سازمان تأمین اجتماعی متعهد به تأمین هزینه داروهای گران قیمت است، گفت: در حال حاضر برخی نسخ برای سازمان تأمین اجتماعی چند صد میلیون تومان هزینه دارند و این سازمان در پرداخت هزینه داروها محدودیت ندارد. موضوع این است که این داروها با روال منطقی و متناسب با معیارهای علمی تجویز شوند.

دکتر بیطرف با یاد آوری اینکه برنامه حذف دفترچه در مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی در پایان سال ٩٥ تکمیل شده است، اظهار داشت: در سال جاری ارتقاء و بهینه سازی نرم افزاری در اجرای برنامه حذف دفترچه انجام شده است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: ممکن است نتایج آرای الکترونیک در ستاد مرکزی انتخابات قابل مشاهده باشد، اما زمانی اعلام می‌شود که صورت‌جلسه شعب توسط مجری و ناظر امضا شده باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدتقی شاهچراغی در گفت‌وگوی تلویزیونی درباره آخرین آمادگی‌ها و سازوکارهای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس اظهار کرد: در ۲۲ حوزه انتخابیه از بین ۹۰ نفری که برابر قانون رقابت می‌کنند، باید ۴۵ نماینده برای مجلس مشخص شوند.

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله نخست، برابر قانون در چهار حوزه انتخابیه، آخرین مرحله انتخابات الکترونیک یعنی رأی دادن که در شرایط عادی روی تعرفه نوشته می‌شود، به صورت الکترونیک برگزار شد. چون باید آن را در یک‌هشتم حوزه‌های انتخابیه دارای دو کرسی با بالا این کار را می‌کردیم.

وی ادامه داد: نتیجه آن کار، بازخوردی که گرفته شد، نظراتی که دادند و جمع‌بندی‌هایی که در حوزه‌های اجرا و نظارت به دست آمد، پیش‌بینی شد که برای مرحله دوم در هشت حوزه انتخابات به صورت تمام‌الکترونیک برگزار شود و در سایر حوزه‌ها به صورت الکترونیکی است و مرحله آخر به‌صورت تعرفه و کاغذی خواهد بود.

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه برای مرحله دوم در سراسر کشور در نظر گرفته شده که انتخابات حدود ۶۰ درصد آن‌ها تمام‌الکترونیک است. انتخابات در حوزه‌های بزرگ همچون حوزه انتخابیه تهران، شیراز، تبریز و پنج حوزه دیگر در این مرحله الکترونیک است.

شاهچراغی با اشاره به آمادگی کامل ستاد در برگزاری انتخابات گفت: صندوق‌های الکترونیک آماده شده و همه ملاحظات ایمنی، امنیتی و فنی دیده و تحویل شهرستان‌ها شده است. مکان شعب نیز مشخص شده و با همکاری وزارت ارتباطات همه نقطه‌یابی‌ها کامل شده و به‌طور عمده شعبی است که در مرحله قبل هم بوده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: ثبت‌نام اعضای شعب انجام شده و اطلاعات واجدین شرایط در این حوزه‌ها توسط سازمان ثبت احوال بارگذاری شده است و آماده برگزاری انتخابات هستیم.

وی درباره زمان اعلام نتایج با توجه به الکترونیکی برگزار شدن انتخابات در هشت حوزه انتخابیه گفت: قاعده این است که شروع کار با حضور ناظر شورای نگهبان و پایان کار هم باید با حضور ناظر باشد. وقتی با صندوق الکترونیک در انتخابات شرکت می‌کنید، برگه رأی دیده می‌شود و داخل صندوق می‌افتد، اینها جمع می‌شود و باید تبدیل به صورت‌جلسه شود. آنچه که رأی این شعبه را تأیید می‌کند، این است که ناظر و مجری باید صحت اجرا را تأیید و امضا کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: ممکن است آرا در ستاد مرکزی انتخابات قابل مشاهده باشد، اما نتایج زمانی اعلام می‌شود که صورت‌جلسه‌ها امضا شود. در آرای دستی هم به همین شکل است.

شاهچراغی تاکید کرد: آنچه که برای ما اهمیت دارد، صحت انتخابات است. انتخابات باید در شعب تأیید شود، از این‌رو بعد از تأیید به دست ما می‌رسد و اعلام خواهد شد.

وی در تشریح شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات یادآور شد: قانون گفته است که کسانی می‌توانند در انتخابات یک حوزه انتخابیه در دور دوم شرکت کنند که در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند. مثلاً اگر کسی در دور اول در شیراز رأی داده است، نمی‌تواند در تهران رأی دهد، همچنین کسانی که در دور اول رأی نداده‌اند، می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: رأی‌دهندگان الزاماً با پنج سند هویتی کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت می‌توانند اقدام به رأی دادن کنند. بیش از ۸۰ درصد مردم در دور اول با کارت ملی رأی دادند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی‌مانده در دور دوم انتخابات که ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

کد خبر 751643

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی طبق قانون افزایش یافته است
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب